Último ExPERPENTO

17 sept. 2010

ExCENA: Ganes de mus en el Brossa Espai Escènic

Ganes de mus De Antoni Mus
Cinco narraciones de Antoni Mus (autor manacorí)
Dirección Antoni Roselló
Con Joan Antoni Sunyer, Francesc Miquel Quetgles y Daniele Fregapane
Del 8 al 24 de octubre de 2010

SINOPSIS

Tres actores nos transportan, mediante cinco narraciones, en la Mallorca de la posguerra.

El espectáculo comienza con una lectura dramatizada y, poco a poco, abandona el texto, para pasar a narrar e interpretar de una manera directa, las historias de los diferentes personajes. Los actores evolucionan a medida que las historias se van narrando, abandonando el vestuario que llevan al principio (americana, camisa, corbata, chaleco ...) para acabar en cuello de camisa. Esto marca el ritmo, así como las ganas de los actores por narrar de una manera directa y coloquial las historias. De ahí el título del espectáculo: Ganes de Mus.

El objetivo del espectáculo es acercar a los jóvenes, y no tan jóvenes, las historias de nuestros abuelos.


INFORMACIÓN PRÁCTICA
Ganes de mus
De miércoles a sábado a las 21 horas. Domingo a las 19 horas
Precio: 16 €. Miércoles, día del espectador, 9 €
Teléfono reservas: 93 310 13 64
www.espaibrossa.com
Serra Xic, 2 Local 2
93 315 15 96

Publicado por www.experpento.es

1 comentario:

catalana dijo...

Altra vegada, el teatre d’aquest al•lots, deixa bocabadats i corpresos als espectadors. El teatre manacorí dia a dia és guanya una gran admiració i renom arreu on va. No solament hi han bons tenistes o perles precioses, si no grans actrius, actors i per suposat bons directors, que amb el seu treball, esforç i estima cap al teatre fan que aquest sigui de gran qualitat.
És un plaer, gaudir d’un bon espectacle, impregnar-se d’altres cultures, dialectes i històries plenes de lliçons, que ens permeten acostar-nos a les antigues generacions i tanmateix ens deixen comprendre millor el present.
La companyia Petita Pàtria en coproducció amb el Teatre de Manacor, durant les seves actuacions a Barcelona, han deixat als catalans un bon regust salat, que sens dubte ens ha captivat.